Anbefalinger

"Hvem er hun lige hende der Lizzi Frederiksen og kan hun gøre en forskel"


På denne her side kan du læse hvad klienter skriver om deres erfaringer med mine behandlinger, men først lidt om hvem jeg er.


Jeg brænder for at hjælpe folk med at få en bedre hverdag med mere overskud. Jeg bor og har klinik lidt uden for Randers i Gjandrup. Her bor jeg sammen med min dejlige familie. Jeg er mor til tre piger på 25,23 og 10 år. Jeg har haft klinik siden 2009, hvor jeg afsluttede en 2-årig uddannelse som Kranio-sakral terapeut ved Lene Kall. Jeg er uddannet pædagog 1997 og har arbejdet med småbørn, skolebørn og som pædagogisk vejleder.

Jeg fik lysten til at uddanne mig til Kranio-sakral terapeut, da jeg oplevede hvilken positiv effekt behandlingen havde på mine piger. Behandlingsformen er genial til både børn og voksne.Gitte Dehn Andersen

Kæbespændinger - strålesmerter i øre og bag øjnene.

Jeg henvendte mig til Lizzi, da jeg igennem det sidste 2 ½ år har døjet med spændinger i min kæbe, tinding og op i hovedet, samt strålesmerter i øre, kæbe og bag øjnene, når det er værst!
Allerede efter den 1. behandling kunne jeg mærke, at hun havde fat i noget – i første omgang var det dog ikke udelukkende positivt, da jeg fik en opblussen af mine symptomer. Det havde Lizzi dog forberedt mig på og sagt, at hvis det kom, var det fordi jeg tager godt imod behandlingen og kroppen arbejder.


Efter 2. behandling var det helt anderledes, her blev der bare længere og længere imellem mine symptomer og fik det generelt bedre.
Nu har jeg fået 4 behandlinger og har stort set ingen symptomer længere.
Jeg er lykkelig over endelig at have fundet en, der kan hjælpe mig, når jeg får det skidt. Jeg vil helt bestemt tage en behandling en gang imellem, for at holde symptomerne væk.
Jeg kan på det varmeste anbefale Lizzi, hvis du går og døjer med lignende symptomer😄
Hun udstråler en fantastisk ro, og når man ligger på hendes briks, bliver man bare så afslappet og rolig. Man føler at batterierne bliver ladt op og energien kommer tilbage til en.Lonny Ulberg

Alle burde prøve kranio sakral terapi uanset udfordringer - afsted og “Fang livet”.

Gennem en periode på mere end 1 år med bl.a. stress og angst var min krop præget af spændinger og nerveforstyrrelser samt smerte i bl.a. mave og ryg. Jeg søgte lindring ved bl.a. kiropraktik, fysioterapi og massage uden mærkbare resultater.


En kollega anbefalede mig at kontakte Lizzi, men efter at have været gennem efterhånden mange hænder, var jeg noget skeptisk i starten. Men det viste sig at blive et vendepunkt for mig, at komme i Lizzis hænder. For første gang i forløbet, blev jeg mødt af en behandler, der tog sig god tid til at spørge ind til, hvad der var gået forud for mine smerter og ubehag. Der er en helt fantastisk ro omkring Lizzi, og hun drager ingen hurtige konklusioner, men tager sig god tid til at få alle detaljer med.


Efter samtalen gik hun i gang med første behandling, som blev det helt store vendepunkt for mig. Min krop reagerede med det samme på behandlingen, og gav efter for Lizzis meget blide behandlingsform. Efterfølgende rådgav Lizzi om det kommende forløb, og jeg følte mig på intet tidspunkt presset til mere end jeg kunne overskue.


Efter kun få behandlinger var jeg lindret så meget, at det nu er blevet ren velvære for mig at komme hos Lizzi. Jeg vil give mine varmeste anbefalinger - alle burde prøve kranio sakral terapi uanset udfordringer - afsted og “Fang livet”. 🙏🏻Anne Nørgaard

”Lizzi Lifesaver”

”For 4 år siden fik jeg en hjernerystelse og efterfølgende PCS - Postcommotionelt Syndrom. Mine gener har været mange, bl.a. synsforstyrrelser, hovedpine, ekstrem træthed, koncentrations- og hukommelsesbesvær samt med tiden depressive symptomer. Som mange andre med PCS har jeg måtte sande, er der ikke megen hjælp, råd og vejledning at hente i det offentlige system og som årene går, og man ikke får det markant bedre, bliver man modløs.


Jeg har søgt viden hos Hjernerystelsesforeningen, som anbefaler øjentræning og Kranio Sakral terapi. Begge dele prøvede jeg inden for et år efter min ulykke, men det rykkede overhovedet ikke. I sommers blev mine symptomer værre under en barsel, og jeg tænkte, at nu ville jeg give både øjentræning og Kranio Sakral terapi en chance igen, da jeg kunne læse, at det har hjulpet mange andre.


Jeg søgte på nettet efter en Kranio Sakral terapeut og blev fanget af ordlyden ”Fang livet”. For det er netop det, man ikke gør med PCS. Man overlever, men lever ikke.

Da jeg kom til Lizzi første gang, følte jeg mig øjeblikkeligt i trygge og kyndige hænder. Hendes tilgang til dine lidelser er på én gang både dybt faglig, men også meget menneskelig. Jeg glemmer aldrig den første behandling, den var virkelig en åbning til en ny og bedre tid for mig, både fysisk og psykisk. Lizzi har virkelig en fænomenal fornemmelse for din krop og hendes hænder kan bare mærke, hvor skoen trykker.


Fra den dag har den fysiske gevinst været, at mit nervesystem er kommet mere og mere i ro, mine hovedpiner er mindre slemme og ikke så hyppige, jeg er ikke så træt mere og sover bedre. Jeg ved nu, at min nakke er mit svage punkt og bliver ikke så bange eller frustreret, hvis den driller og er skyld i hovedpine. Så ved jeg, at jeg skal tage det i opløbet. Ved siden af Kranio Sakral terapien går jeg til øjentræning igen et nyt sted samt fysioterapi for nakken, og det har vist sig at være en fantastisk kombination for mig.


Den psykiske gevinst har ligeledes været stor; ved at give mig selv lov til at slappe af der på Lizzis briks i det skønne lille hus i haven, tage imod den livgivende behandling og mærke min krops behov, i bund og grund egenomsorg. Jeg mærkede pludselig, at jeg havde kørt min krop alt for hårdt og ikke givet den, den nødvendige tid og behandling til at komme sig. Jeg fandt ud af, hvor meget de fysiske og psykiske symptomer hænger sammen, og at psyken også bliver bedre af et nervesystem i ro og af færre hovedpiner - på samme tid, som psyken selv kan være med til at forværre begge dele.


En stor gevinst ved Kranio Sakral terapi har for mig været, at jeg lever mere i nuet og grubler meget mindre. Jeg kan huske, at jeg kom hjem til min kæreste efter den første behandling og sagde, at hvis der fandtes engle i virkeligheden, så var Lizzi én af dem. Jeg gemte hendes nummer i mine kontakter under navnet ”Lizzi Lifesaver”, for det er virkelig, hvad hun har været for mig”.Tora-Lise.

Jeg har endelig fundet de rette hænder.

Jeg er dybt taknemmelig for jeg fandt Lizzi Frederiksens hænder og nu 2,5 år efter er jeg stadig fast klient hos “ Fang livet” i Tånum.

 

Efter et fald på is, en trafikulykke med kraftig hjernerystelse og piskesmæld, som trak dybe spor af stress efter en lang sygemelding, endte jeg desværre udi en diagnose med et smertehelvede og udmattelse udi Fibromyalgi! 😌

 

Kranio Sakral var en gevinst med mindre smerter, mindre fastlåsninger, hovedpine i årevis er en saga og en RO jeg ikke husker nogensinde før!! Derudover har jeg aldrig sovet bedre, specielt i dage efter hver månedlig behandling 🙂

 

Utallige Fys behandlinger hver måned ændrede desværre intet. Kiopraktor besøges nu kun kvartalsvis for vedligehold og ikke 3 x månedlig mere! Jeg har endelig fundet de rette hænder.Michelle Farsø.

Overskud til at være en glad baby.

Min datter fik en behandling, da hun havde været ekstremt ked af det i puttet stunden og kun sov 20-30 min af gangen. Efter den ene behandling gik der 2 dage, også sov hun pludselig 1 time til formiddag, imellem 1.5-3 timer til middag og 1 time om eftermiddagen/tidlig aften.. Hun har pludselig overskud til at være en glad baby, der lædeligt tager imod alle de indtryk verden har at byde på.Emilie Bach.

Allerede efter første behandling kunne jeg mærke noget lette i kroppen og hovedet. 

Jeg har i flere år været generet af daglig hovedpine. Jeg har spillet håndbold i mange år, og for 5 år siden fik jeg en hjernerystelse, og siden da også flere voldsomme stød i kroppen. Jeg har prøvet næsten alt for at slippe af med hovedpinen. For en månedstid siden påbegyndte jeg min første kranio-sakral behandling, og allerede efter første behandling kunne jeg mærke noget lette i kroppen og hovedet. Jeg har nu fået to behandlinger, og døjer ikke længere med hovedpine hver dag. Hovedpinen er der stadig lidt engang i mellem, men slet ikke i samme omfang, som inden jeg begyndte til Kranio-Sakral. Jeg kan helt klart anbefale Lizzi, som er meget dygtig og professionel."Fang Livet" får mine bedste anbefalinger.Tannie Eskesen

Vil varmt anbefale at tage en tur omkring Lizzi.

Vores lille pige, som nu er 17 uger, har døjet med maven næsten fra dag et af. Hun havde skrigture stort set hver aften. Vi prøvede mange ting, og som dagene gik, viste det sig, at hun helt klart havde en favorit side, når hun lå på ryggen. Så kontaktede jeg en kiropraktor, for hvad nu hvis hun havde noget med nakken? Efter 4 gange ved kiropraktor, var der stadigvæk ingen bedring. Men jeg havde stadigvæk en fornemmelse af, at der var noget der drillede min lille pige. Her kom Lizzi ind i billedet, og efter 3 gange ved Lizzi ser vi klart bedring hos vores pige. Allerede efter første behandling drejede Nanna hovedet til højre, helt af sig selv, det havde hun ikke gjort før. 2. gang var Nanna virkelig ikke samarbejdsvillig, men Lizzi var så professionel at sige stop, fordi børnene ikke skal være kede af det under en behandling. Det har jeg stor respekt for. 3. gang gik bedre og om aftenen kom Nanna af med en kæmpe portion afføring. Hun drejer også selv hovedet til højre i barnevognen nu.Det har hun heller aldrig gjort, det har vi altid hjulpet hende med.

Lizzi er utrolig dygtig, fleksibel og helt igennem professionel.Det eneste jeg fortryder, er at vi ikke opsøgte Lizzi som den første behandler. Karina.

I bedre kontakt med sine følelser.

Jeg oplever, at Amalie er i meget bedre kontakt med sine følelser efter Lizzis behandlinger. Det kommer til udtryk på forskellige måder, bl.a. ved at hun drømmer mere/har flere mareridt, at hun er bedre til at sætte ord på sine følelser og bekymringer, og nogen gange er hun frustreret og ked af det – noget som hun ellers ofte holder for sig selv. Amalie virker mere afspændt i kroppen efter behandlingerne, og det falder selvfølgelig godt i tråd med, at hendes følelser også får frit løb.Kirsten Domdal Elkjær.

Hovedpinen forsvandt.

Min datter startede hos Lizzi da hun var 13 år.

En dag til gymnastik fik hun pludselig meget ondt i hovedet og blev helt grå. Vi troede, det var en almindelig hovedpine, der hurtigt ville gå over, med da den efter nogle dage stadig var der gik vi til læge, hvor vi blev henvist til sygehuset, her blev hun bl.a. scannet og undersøgt af en fysioterapeut. Uden at de kunne finde noget, der var unormalt.

Vi valgte så at prøve kranio sakral terapi. I medio december 2015 kontaktede vi Lizzi og efter 1. behandling blev min datter mega træt, men hovedpinen forsvandt næsten. I starten af februar 2016 trængte hun igen til en behandling og efter denne behandling forsvandt hovedpinen helt og hun var knap så træt. I april valgte vi at hun igen skulle have en behandling for at forebygge, så hun ikke havde hovedpine på hendes konfirmationsdag. Nu er vi så kommet til ultimo september og hun trænger igen til en behandling.

Vi er MEGET glade for de behandlinger hun har fået hos Lizzi og vi kan klart anbefale det.Christina Busk Sabroe

Min historie omkring Liam, og mine varmeste anbefalinger!

Min lille søn på nu 6 uger fik en meget turbulent start på livet, da han kom til verden d. 23. februar 2016


Da vi kom hjem fra sygehuset, tegnede der sig hurtigt et billede af en utilpas lille baby, der ikke kunne finde ro i noget som helst.

Søvn var begrænset, da han ikke kunne ligge på ryggen i lang tid af gangen. Amning var besværlig, fordi han ikke kunne holde fokus, men samtidig var det, det eneste der kunne stoppe hans skrig, som kunne stå på i timevis på trods af, at han altså havde fået mad og ny ble.


På baggrund af tidligere erfaringer med vores ældre søn, henvendte vi os straks til en kiropraktor.

Efter 2 behandlinger havde det ikke haft nogen virkning, og frustrationen over at føle sig hjælpeløs over for sin ulykkelige baby meldte sig.


Det var min mor, der fandt Lizzi, og vi kontaktede hende med det samme, og fik hurtigt en tid.

Vores lille dreng har fået 3 behandlinger hos Lizzi, og han er blevet en helt anden babydreng.


Han sover nu længere lure om dagen, og der kan gå helt op til 4-5 timer mellem amningerne nu.

Han pludrer, og smiler - han er meget mere veltilpas, end han nogensinde har været før; takket være Lizzi!

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.Jeanette Haacks.

Lizzi har virkelig gjort en forandring for mine børn og jeg!

Den 15 december 2015 blev mit liv beriget med endnu en sund og rask lille baby pige , men lykken varede kort da hun var en meget ulykkelig pige der typisk skreg mellem 5-7 timer om dagen. Hun fandt aldrig ro og ville helst ikke hænge på armen eller snakkes med. Den bedste måde hun fandt ro på var egentlig på et fast underlag , dog bare ikke i sengen eller barnevognen, så typisk på et legetæppe på gulvet. Min store dreng måtte heller ikke nærme sig hende, så var rigtig bekymret for hende. Da hun var 5 uger kontaktede jeg en kiropraktor, som vi startede hos. Det viste sig at et led mellem skulderbladende sad i klemme samt hendes øverste venstre nakkehvirl, som jo desværre har gjort hende skæv i baghovedet. Den første gang ved kiropraktoren tænkte jeg hjalp hende med at finde ro og hun blev en lidt gladere pige, i et par dage. Så vendte hun hurtig over til en ulykkelig pige igen. Da jeg havde været ved kiropraktor 10 gange med hende, indså jeg at jeg måtte prøve noget andet, da det egentlig kun blev værre og værre og synes kiropraktoren fandt flere og flere steder, på hendes lille krop som sad i klemme.


Jeg kontaktede Lizzi og fik en hurtig tid. Hun har set min datter 3 gange og behandlingen er nu slut og jeg har fået en helt anden pige. Hun snakker, smiler, er interesseret i legetøjet og hendes storebror må gerne snakke med hende. Vi kan nu langt om længe nyde vores 11 uger gamle baby som er glad og sjældent ked af det og som nu sagtens kan dreje hovedet til begge sider.

Da jeg var ved Lizzi første gang med min datter, snakkede vi kort om storebror - som er snart 6 (til april) og stadig bruger ble om natten. Min søn er en lille stædig dreng med et temperament, som jeg egentlig aldrig har tænkt yderligere over andet end at han har sine holdninger og meninger i stor stil og kan hurtig blive sur over en lille ting. Lizzi ville gerne prøve at give ham en behandling og oplevede også en stædig dreng til første behandling, hvor der skulle en del overtagelse til for, at hun måtte ligge en hånd på ham for, at give behandling. Jeg havde min søns ynglingsbog med til ham, som vi kiggede i for at flytte fokus fra det Lizzi lavede med ham. Vi kunne desværre ikke overtale ham til, at ligge på briksen. Det viste sig at min søn var rimelig anspændt i ryggen og noget væske i hjernen, kun flød rundt i inderkredsen, hvilket burde kunne cirkulere hele vejen rundt. Efter endt behandling sagde Lizzi, at hun muligvis kunne gøre noget ved hans stædighed og temperament. Jeg går stadig hos Lizzi med ham, men efter første behandling kunne jeg mærke vi havde en del mindre konflikter herhjemme og han smækkede ikke nær så meget med døren eller blev sur. Her efter nr 2 behandling fik vi ham op på briksen, hvilket er en stor ting når man ved, hvordan han plejer at være. Han bruger stadig ble om natten, men er ikke nær så anspændt i hovede området og nakken. Har en ny tid med ham om 2 uger.


Alt i alt en kæmpe positiv oplevelse hos Lizzi og vil klart anbefale hende til andre. Er så glad for jeg kontaktede hende og hun har virkelig gjort en forandring for mine børn og jeg. Der er kommet en hel anden ro på herhjemme og vi kan nu nyde hinandens selskab alle 3.Jytte Jepsen.

Lizzi har hjulpet vores datter Laura!

Vores datter Laura på 14 år er en meget aktiv håndboldspiller. Efter at have fået en bold i hovedet i en kamp, døjede hun efterfølgende meget med hovedpine, når hun var fysisk aktiv. Hun havde også i en længere periode før dette, haft smerter i sin nakke og sine hofter. I den forbindelse har vi prøvet andre behandlingsformer, dog uden større held. Da jeg tog kontakt til Lizzi, for at høre om hun kunne hjælpe, var det primært med henblik på hovedpinen. Da Lizzi behandlede Laura første gang, var det en meget spændt krop hun ”gik i gang med”. Allerede efter den anden behandling var kroppen løsnet mere op, og under den sidste behandling var kroppen helt afspændt. Laura har fået 4 behandlinger i alt, og det har hjulpet på både hovedpine, nakke og hofter. Det er virkelig en effektiv behandling !! Laura nød behandlingerne hos Lizzi rigtig meget. Det var afslappende, dejligt og søvndyssende.

Jeg kan kun give Lizzi mine bedste anbefalinger.

 


Sofie Nordentoft.

Lizzi har udøvet mirakler på min datter Naya!

Fra Naya var to uger gammel begyndte hun at græde mere og mere. Vi var til kiropraktor med hende, hvor hun fik sat sit bækken og nakke på plads 4 gange. Men hun blev ved med at græde utrøsteligt i mange timer hver aften, hun ville ikke rigtig spise og tog derfor heller ikke på, og lactulose var nødvendigt for at holde gang i hendes mave. Så vi tænkte at der nok skulle en anden behandlingsform til, og vi kontaktede derfor Lizzi.

Og hvor er jeg bare glad for vi gjorde det! Naya var meget spændt i hele kroppen. Hun har fået 3 behandlinger, og allerede efter første behandling skete der store ændringer med Naya. Hun slappede mere af, åbnede pludselig de konstant knyttede hænder, og bedst af alt: hun græd ikke længere om aftnen. Dén dag hun fik sin første behandling hos Lizzi, var første aften uden gråd - det var så vildt at opleve! Hun var stadig ikke så glad for at spise, og var indimellem lidt urolig, men det blev gradvist bedre, og efter 3. Behandling har vi nu en pige der virkelig trives! Hun er så glad og tilpas, og udvikler sig helt fantastisk, amningen er gået fra at være en kamp til faktisk at være rigtig hyggeligt, og hendes mave fungerer nu helt uden lactulose. Jeg ville ønske vi havde kontaktet Lizzi noget før, og ikke først efter 2 måneder med en ulykkelig datter!Pernille Klitte.

Kranio-sakral terapi - det virker!

Da jeg viste, at min baby Alice på knap tre måneder havde problemer med at komme af med sin afføring, og efter behandling med lactulose efter sundhedsplejeskens anbefaling, tænkte jeg, det var tid til en behandling uden kemiske stoffer.

Lizzi besøgte os i vores mødregruppe, og undersøgte Alice. Her gjorde Lizzi mig opmærksom på, at Alice også havde problemer med nakken. Jeg havde selv haft den bekymring, da Alice ikke var glad for at ligge på maven, og slet ikke ville løfte hovedet fra underlaget lige som de andre jævnaldrende babyer i gruppen.

Efter første behandling begyndte Alice at komme af med afføring - ingen skrig over luft i maven mere. Hun var blevet en helt tilpas baby igen.

Vi begyndte at træne på maven, som vi hidtil ikke gjorde så meget i, da Alice satte i et voldsomt skrig, hver gang vi prøvede. Hun kunne nu løfte hovedet fra underlaget.

Efter anden behandling, har vi kunnet se store fremskridt med Alices motorik. Hun løfter glad hovedet, når hun ligger på maven og træningen går frem ad! Behandlingen har løsnet så meget at hun ”folder” sig helt ud. Hun løfter hovedet højt fra rygstilling og hun triller fra mave til ryg og om på siden. Hun spræller derud af.

Det har været et dejligt varmt forløb hos Lizzi, hun er imødekommende, lyttende, og utrolig god til de små poder!

Jeg kan varmt og opfordrende anbefale Kranio-sakral terapi hos Lizzi, det virker!Mia Strøbech Damgaard:

Vi krydsede fingre!

Med en ulykkelig tre måneders gammel dreng krydsede vi fingre for alternativ behandling kunne hjælpe vores lille dreng.

Norr fik to behandlinger hos Lizzi, og er så positivt overrasket over, hvilken forskel den tilsyneladende lette berøring har gjort for Norr.

Vi nyder nu en lille dreng, der smiler og pludrer.Jette Juul Justesen (mormor/farmor)

Alle babyer og børn burde tjekkes af Lizzi!

Lizzi har behandlet flere af mine børnebørn. Det første barnebarn, Lizzi behandlede, ville ikke ligge på maven uden, at han blev ked af det. Han fik to behandlinger – allerede efter første behandling lå han glad og rank på maven og kikkede – det var helt fantastisk.

Lizzi behandlede min søns datter på fire uger, der havde kolik. Hun fik tre behandlinger, så var der ro på den lille familie igen.

Det sidste barnebarn tjekkede Lizzi, men henviste hende videre, da Lizzi mente, der skulle en anden behandling til. Det synes jeg er meget professionelt og giver mig en stor tryghed og tillid til Lizzi som behandler – jeg kan varmt anbefale Lizzi.Susanne, Valdemars mor.

Hjælp til sprogbarn!

Min søn på 5 år har været i behandling hos Lizzi ca. 6 gange, med stor effekt.

Jeg læste om kraniosakral-terapi til min søn, da han lider af sproglige vanskeligheder og dermed også en del uro i kroppen. Han har bla. haft svært ved at finde de rigtige ord, når han skal bruge dem (ordmobiliserings-vanskeligheder). Han døjer også med udtalen af flere lyde. Så det er den ”ekspressive” del af sproget han har vanskeligheder med.

Jeg var meget spændt på, om det ville lykkes ham, at ligge stille hos Lizzi under behandlingen. Men vi var begge trygge ved Lizzi fra starten. Lizzi er bare rigtig god til børn, hun er pædagog-uddannet, og det mærkes tydeligt i den måde hun møder børnene på –med stor anerkendelse. Hun anbefalede os at have en børne-CD med som Valdemar er glad for, og så et par billedbøger, og det medbringer vi hver gang i tasken.

Lizzi tilpasser behandlingen efter Valdemars behov. Og allerede efter én gang nød han mere og mere at ligge og slappe af og få behandling. Hvis han bliver urolig læser jeg for ham imens.

Valdemar bliver dejlig afslappet i kroppen efter behandlingen. Men det der har overrasket os mest er, at han efter to gange hos Lizzi begyndte at bruge sit sprog meget mere aktivt. Han finder nu lettere ordene frem, og melder sig ind i samtalerne. Det har mindsket frustrationerne over ”ikke at blive forstået”, som rigtig mange sprog-børn døjer med. Selv pædagogerne i børnehaven siger, at der ”sker” noget med Valdemars sprog og velbefindende. Hans sprog udvikler sig og han har mange flere af de ”gode dage” i børnehaven.

Jeg kan varmt anbefale Lizzi, hvis man har et barn med sprogvanskeligheder eller andre indlæringsvanskeligheder –eller uro i kroppen.
Mia Husum.

Faldt ned fra havetrampolin!

Min datter på 11 år var så uheldig at få sig en hjernerystelse da hun faldt ud af vores havetrampolin. Som følge heraf havde hun slem hovedpine, spændinger i nakken og smerter i ryggen som trak helt ned i lænden. Da jeg tidligere selv har haft stor gavn af kranio-sakral-terapi, tænkte jeg, at det måske også kunne hjælpe i denne situation.


Efter 1. behandling hos Lizzi mærkede vores datter bedring - hovedpinen var lettet og hun følte ikke mere de samme spændinger i kroppen. Vi kunne især mærke at glimtet i øjet og det gode humør var tilbage. Hun synes; med egne ord – at det var ”super-rart” at få behandling og Lizzi var god til at få hende til at slappe af. Hun fik to behandlinger ialt og jeg er overbevidst om, at det var med til at lindre og ikke mindst forkorte efterforløbet. Jeg kan derfor kun give Lizzi mine bedste anbefalinger – også til børn.Maria F. Brügge-Frandsen.

Lizzi er min personlige livline!

Efter en arbejdsskade, døjer jeg med følgerne fra et piskesmæld. Det er Lizzi der har hjulpet mig til et nogenlunde normalt liv igen, ved slet ikke hvad jeg skulle have gjort uden hendes behandlinger. Altid sød, lyttende og skaber en tryg stemning omkring en.

 


Liselotte Kaag.

Kranio Sakral terapi hjalp på svære nerveskader og hørenedsættelse efter hovedtraume!

I 3 år havde jeg hver dag massive gener efter et hovedtraume, som var udløst af et slag mod siden af hovedet og medfølgende forskubning af øverste nakkehvirvel. Min hverdag var præget af en hørenedsættelse på venstre øre og en voldsom sitren i hele venstre side, som var invaliderende. Som følge af sitren og rystelserne i venstre side var det umuligt at få en ordentlig nattesøvn, hvilket betød, at jeg hver aften måtte indtage medicin at sove på, som igen medførte at jeg dagen efter følte mig sløv og uoplagt. Livskvaliteten kunne mildest talt næsten betegnes som ikke-eksisterende.

 

For 3 måneder siden opsøgte jeg kraniosakral-terapeut Lizzi Frederiksen, jeg havde en fornemmelse af at KST måske kunne være en mulig løsning for mig og mine problematikker. Vi aftalte at jeg skulle have en behandling en gang ugentligt i en periode, for at se hvor langt det kunne lade sig gøre at komme ind til mine symptomer. Efter en måned oplevede jeg en dag, at der var meget sammentrækning inde i venstre øregang og pludselig var det som om der skete et smæk inde i øret og jeg kunne igen høre normalt på venstre øre.


Min sitren forsvandt ganske stille og roligt, en dag bemærkede jeg at venstre arm/side var helt i ro og uden sitren, fantastisk at opleve at få ro i kroppen. Som følge af at terapien, som gav mig ro kunne jeg igen få en ordentlig nattesøvn. I de første par uger sov jeg nok hen ved 10 timer i døgnet, det var som om jeg skulle have indhentet den manglende søvn for de seneste 3 år. I dag har jeg nu i næsten 2 måneder ikke fået nogen former for medicin, og min livskvalitet er i den grad forbedret.

 

Jeg ved ikke hvad jeg skulle have gjort uden kraniosakralterapi, på 3 måneder har det hjulpet mig mere end  lægevidenskab og genoptræning/fysioterapi havde gjort på 3 år.

I dag er jeg igen på vej på arbejdsmarkedet, har fået mit humør tilbage. Jeg kan i dag passe min dejlige kolonihave, som jeg ellers havde kraftige overvejelser om at sælge på grund af manglende kræfter til at klare den. Jeg sover hver nat den dybeste søvn, og er frisk og udhvilet når jeg vågner.

Uden Lizzi og hendes fantastiske kraniosakralterapi ved jeg simpelthen ikke hvad jeg skulle have gjort.

(Lotte  55 år)


Randi Jørgensen.

Hele familien har fået behandlinger!

Lizzi er en vidende, afslappet og omhyggelig behandler som på en diskret, ordentlig og stille og rolig facon kommer hele kroppen rundt under en behandling.


Snart hele familien har været omkring Lizzi, ved ondt i ryggen, forberedelse af kroppen til fødsel, ondt i hovedet, træthed, og så selvfølgelig generelt velbefindende. Efter et færdselsuheld tog vi lige der over forbi for en sikkerhedsskyld, hellere det end at vente og det sætter sig til noget værre. Mange gange har jeg tænkt, gad vide om det kunne hjælpe, og ja det kan det. Faktisk er jeg altid gået der fra med en rankere holdning og en friskhed i sindet. Aah det er dejligt at leve!


Kraniosakralterapi er en enorm dejlig behandlingsform. Det eneste det kræver er at man slapper af og en gang i mellem svare på spørgsmål om hvordan det mærkes lige nu. Faktisk er det godt til at lære sin krop at kende, "hvordan mærkes det her egentlig?"
Gitte.

Spændinger i nakke og skulder!

"Jeg er en 40 årig kvinde, som igennem flere år har haft problemer med anspændthed i nakke og skulder samt svimmelhed. Før jeg startede til kranio sakral terapi gik jeg hos en fysioterapeut i gennem flere måneder. Efter hver behandling var jeg afspændt, men meget kort tid efter var jeg anspændt igen. Jeg besluttede mig derfor for, at prøve noget nyt og begyndte til kranio sakral terapi ved Lizzi. Det er en blid terapiform, hvor man under behandlingen  opnår en helt utrolig følelse af afpændthed  og ro. Dette resulterer i, at jeg altid falder i søvn, når jeg er til behandling. Igennem kranio sakral terapi har jeg fundet en behandlingsform, som via regelmæssige behandlinger holder mine spændinger nede på et acceptabelt niveau. Jeg kan varmt anbefale kranio sakral terapi som en behandling mod spændinger".

Gitte