Faglig baggrund


Faglig baggrund.


Jeg er uddannet på Kranio-Sakral Skolen ved Lene Kall - det er en toårige dybdegående uddannelse.

Jeg har modtaget 450 lektioner i:


Kranio-sakral-terapi

Kranio-sakral-terapi til børn

Tensegrity

Bonebending

Bindevævsmassage

Triggerpunktsmassage

Organmassage

Vejledning i øvelser


Jeg er eksamineret i anatomi, fysiologi og sygdomslære efter 300 timers undervisning ved Susanne Løfgren. https://www.casu.dk/


Jeg er medlem af Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter i Danmark


Jeg opfylder kravene til momsfritagelse og jeg er RAB-registreret(Registreret Alternativ Behandler).

Derfor fører jeg journal og samtykkeerklæring. Journaler opbevares aflåst efter datatilsynets regler.

Jeg vil pointere, at jeg selvfølgelig har tavshedspligt.


Første behandling indledes med en samtale, hvor jeg danner et overblik over symptomer og hvilke fokusområder, der skal være under behandlingen. Behandlingen foregår oftest liggende på ryggen på en massagebriks iført behageligt tøj. Medbring et lagen og et tæppe. Behandlingen består af forskellige teknikker, der alle er meget blide. Kroppen er selvkorrigerende og når den får de rette signaler, vil den rette sig. Det er ikke nødvendigt,  at kroppen siger knæk og bræk for at opnå resultater! Mange klienter oplever en dyb form for afspænding, hvor de faktisk blunder lidt under behandling.


Selvom behandlingen er så blid, kan nogle klienter efter behandlingen føle træthed, forbigående smerte og udrensning af kroppen. Det er vigtig at lytte til kroppen og give kroppen hvile, hvis der behov for dette. Det er vigtigt, at klienten efterfølgende drikker rigeligt med vand for at hjælpe kroppens udrensningsproces.


Enkelte gange er én kranio-sakral terapeutisk behandling nok, men når der er tale om længerevarende og kroniske problemstillinger, må der påregnes flere behandlinger. Der kan forventes positive ændringer i løbet af de første tre behandlinger.


Ring og få en tid til behandlig på tlf.: 60887819