Fang Livet

Hverdag med overskud

Camilla

D. 14 december 2016, blev jeg mor til en dejlig lille pige, sund og rask, så det hele tegnede jo godt. Men lykken varede kort, da vi hurtig fandt ud af, at der var noget med Laura som ikke var som det skulle være. Laura var tit meget ulykkelig – hun lå nærmest i et C og hovedet hang meget til den ene side. Derudover blev hun meget ked af det, når vi løftede hende op, havde knyttede hænder, og gylpede nærmest konstant. Udover det ville hun heller ikke ligge på maven – hun ville faktisk kun ligge på ryggen og kigge til den ene side. Det resulterede i et fladt baghoved i den side.
Vi tog så til en kiropraktor og fik hende behandlet 3 gange. Kiropraktoren mente, Laura havde noget til at sidde fast i skulderen. Men en uge efter endt behandling var vi tilbage til gråd osv igen.
Så tænkte jeg nu skal der prøves noget andet, så jeg gik ind og googlede Kranio sakral og fandt så frem til Lizzi. Og det er det bedste som er sket for vores lille datter. Lizzi fandt hurtig ud af, at Laura havde utrolig mange spændinger i hele kroppen og hendes nakkehvirvel hvor nerveforbindelse til maven går igennem var der også noget med. Så efter bare første behandling ved Lizzi var Laura en helt anden pige – hendes knyttede hænder forsvandt, hun stoppede med at gylpe, dagen efter første behandling lå hun på maven uden nogle problemer og løftede sit hoved og kiggede rundt omkring sig. Lauras humør var i det hele taget bare i top og med en masse dejlig pludren dagen lang. Så jeg kan varmt anbefale Lizzi til behandling med kranio sakral. Hun er rigtig dygtig til sit arbejde og havde en beroligende effekt på vores lille datter.

Mvh Camilla:-)

Book tid i dag

Er du i tvivl om hvad Kranio Sakral terapi kan gøre for dig? Jeg er klar til en uforpligtende snak om dine udfordringer og hvad jeg kan hjælpe dig med.

Fang Livet har 15 års fødseldag og derfor får du

15%

På din første behandling, hvis du booker i juni. Brug rabatkoden:

HURRA15