Fang Livet

Hverdag med overskud

Ryg- og nakkesmerter

Mange kan ikke komme uden om at ryg- og nakkesmerter er en del af prisen for arbejde og livsstil. Smerterne kan påvirke vores livskvalitet og daglige funktion

Årsager til disse smerter kan være dårlig holdning, skæv ryg, slid, dårlige arbejdsstillinger, muskelspændinger, stress eller skader.
Dine udfordringer med ryggen eller nakken kan f.eks. stamme fra en tidligere knæskade, overstrakte knæ eller et brækket ben.

Vidste du at...

Kranio Sakral terapi ikke kun er behandling af kraniet, men har fokus på hele kroppen

Derfor går jeg ind og aflæser kroppens holdning. Jeg finder ubalancerne og aflæser kroppens måde at kompensere for det. Gennem mine teknikker mærker jeg hvor de muskulære smerter kommer fra, og på en blid og dybtgående måde frigør jeg spændinger i musklerne.

Jeg har også fokus på skelettet – er der noget der står skævt eller er låst. Knoglestrukturen er det faste element, der holdes sammen af de elastiske elementer, som er bindevæv, muskler og ligamenter. Disse to strukturer skaber en balance og elasticitet i kroppen.

Ryg- og nakkeproblemer hos børn og unge

Jeg oplever, børn helt ned i børnehavealderen kan være helt spændte i nakkeområdet. Det jeg har opdaget er at børnene sidder i en uheldig position med hovedet, når de bruger iPad.

Når hovedet ikke er i sin korrekte position øges tyngden på nakkehvirvlerne og muskulaturen kommer på overarbejde. Så overvej hvordan dit barn sidder med skærm.

Sådan behandler jeg ryg- og nakkeproblemer med Kranio Sakral Terapi

Det er vigtigt at bemærke, at Kranio Sakral terapi ikke er en quick-fix løsning, men en proces, der kan kræve flere behandlinger. Ofte har klienten gået med symptomerne i mange år og måske vedligeholder symptomerne med dårlige vaner i hverdagen. Jeg vil forsøge at spore mig ind på hvad der er årsagen til dine udfordringer. Jeg vil sammensætte en behandlingsplan, der tager hensyn til dine individuelle behov og udfordringer.

Ved større uheld, traumer og flere års “negativ” brug af kroppen stivner kroppen og den mister sin elasticitet og fleksibilitet.
Min behandlingsform er effektiv til at løsne blokeringer og genskabe elasticiteten.

Jeg kan lindre smerter

Ved kroniske tilstande som:

Discus prolaps

Scoliose

Scheuerman

Skæv ryg

Slidgigt

Fibromyalgi

Få behandling for RYG- OG NAKKESMERTER​

Kontakt mig i dag, eller book en tid online, så vi sammen kan tage det første skridt mod en hverdag med mere overskud og velvære.

Fang Livet har 15 års fødseldag og derfor får du

15%

På din første behandling, hvis du booker i juni. Brug rabatkoden:

HURRA15