Fang Livet

Hverdag med overskud

Søvnproblemer

Søvnproblemer kan påvirke både fysisk og mental sundhed negativt. Udfordringer med søvnen er, når det er besværligt at falde i søvn, sove igennem eller man vågner sidst på natten. Det fører til lav energiniveau, nedsat koncentration, humørsvingninger, motorisk uro, fornemmelse af utilstrækkelig søvn og en generel følelse af ubehag.

Babyer og søvnproblemer

Der kan være mange faktorer, der kan spille ind på søvnen. Selve graviteten og fødslen kan opleves stressende for baby også selvom fødslen udefra opfattes som have været ukompliceret og helt efter bogen.

Men har baby spændinger, låsninger eller udfordringer med fordøjelsen kan det få indflydelse på søvnen og betyde at kan være svært at finde ro og give sig hen i søvnen eller måske kun tager lure af 20-30 min af gangen.

Er familien under pres og stress vil det også kunne påvirke baby fordi de er så tæt forbundne med deres forældre. Hvis baby mistrives påvirker det hele familien og en ond cirkel er i gang som skal brydes.
Det Kranio Sakrale system og nervesystem skal hjælpes i balance.

Babyer er meget modtagelige for den meget blide behandlingsform, så derfor kan der opnås gode resultater med relativt få behandlinger. Det er fantastisk at kunne hjælpe de små poder og deres familier.

Søvnproblemer hos børn og unge

Jeg har mange børn og unge med udfordringer i forhold til søvn. Jeg oplever at puberteten starter tidligere – allerede ved 9-12års alderen. Der kan opstå en usikkerhed omkring hvem er jeg og de kan have brug for mere tryghed. De kan opleve at der stilles store krav til dem i deres hverdagsliv. Overvej om der er noget af presset og kontrollen, der kan tages fra den unge Er der for mange valg – kan deres hverdag gøres mere simpel. For at kunne sove skal man kunne slippe kontrollen og give sig hen i søvnen.

Jeg arbejder med at løsne spændinger i kroppen og få ro på nervesystemet, som der skal til for at kunne sove.

Jeg anbefaler at få 3 behandlinger med 14 dage imellem og jeg oplever ofte, at det har en positiv effekt. Det er meget individuelt hvad der skal til efterfølgende, da det afhænger hvad den enkelte har af udfordringer. Det kan være, at der skal et par behandlinger til omkring skolestart efter en lang sommerferie eller i andre pressede perioder.

Voksne og søvnproblemer

Kranio Sakral terapi kan være en effektiv metode til at håndtere søvnproblemer.

Denne blide terapiform hjælper med at reducere stress og spændinger i kroppen, hvilket kan fremme dybere og mere afslappet søvn.

Ved at arbejde med det Kranio Sakrale system kan terapien støtte kroppens naturlige evne til at regulere søvn og forbedre generel trivsel. Klienter oplever, at de bliver ”lettere” i kroppen, får mere energi og mere overskud i hverdagen.

Hvad kan jeg selv gøre?

Tag en god fiskeolie og magnesium. Begge er kosttilskud der hjælper nervesystemet.

Kom ud hver dag i dagslyset, da du her danner søvnhormonet melatonin.

Slå det blå lys fra din skærm om aftenen.

Sørg for at have behagelige og rolige sengetidsritualer.

Sov i et mørkt og koldt rum uden din mobiltelefon.

Vær opmærksom på dit indtag af sukker, koffein og alkohol.

Få behandling for søvnproblemer

Kontakt mig i dag, eller book en tid online, så vi sammen kan tage det første skridt mod en hverdag med mere overskud og velvære.

Fang Livet har 15 års fødseldag og derfor får du

15%

På din første behandling, hvis du booker i juni. Brug rabatkoden:

HURRA15