Fang Livet

Hverdag med overskud

Privatlivspolitik

Sidst opdateret: d.26.6.2024

Generelt

Når du klikker dig ind på hjemmesiden indsamler Fang Livet ved Lizzi Frederiksen oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.
Fang Livet ved Lizzi Frederiksen indsamler oplysninger om dig på to måder:

Ved brug af cookies
Ved at du selv afgiver oplysninger

Cookies

Hvad er cookies?
Første gang du besøger Fang Livets hjemmeside modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el. lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer. Det er fx en cookie der gør, at du ikke behøver at logge ind på et site, som fx www.fanglivet.dk, hver gang du kommer på besøg.

Hvad bruger jeg cookies til?
Cookies er med til at fortælle mig om dit besøg.
For at fastlægge, hvem der besøger www.fanglivet.dk, bruger Fang Livet cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler jeg informationer om hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke sektioner og hvor mange artikler du læser, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre, hvilke annoncer du ser osv. På den måde kan jeg sikre mig, at du ikke kun ser de samme bannerreklamer igen og igen, og samtidig tilstræbes det, at du ser reklamer, som kan være interessante for dig.

Hvor længe opbevares cookies?
De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varieret antal måneder fra sidste gang du var inde på www.fanglivet.dk. Hver gang du genbesøger en hjemmeside, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan læse nedenstående om hvordan du kan slette disse cookies.

Hvordan undgår du cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Søg efter “cookies”.

Personoplysninger

Fang Livet behandler og opbevarer personoplysninger, som du selv har udleveret til mig. Dette sker normalt ved første behandling, hvor du udfylder en samtykkeerklæring med oplysninger som navn, adresse, tlf., fødselsdato og email.

Jeg fører journal, hvori der kan være oplysninger omkring helbred både fysisk og psykisk, medicin, lægeundersøgelser, tidligere behandling o lign, som kan have relevans for, at jeg kan give dig den rigtige behandling.

Du kan til enhver tid bede om at få indsigt i de oplysninger, jeg har om dig. Du kan ligeledes bede om at få oplysninger om dig slettet.
Jeg videregiver ikke dine oplysninger, medmindre jeg har dit samtykke. Det kan feks være til et forsikringsselskab.
Har du givet samtykke til at modtage direkte markedsføring med nyheder og tilbud m.v, kan jeg også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring du modtager via telefon, brev eller elektroniske medier. Når du tilmelder dig en tjeneste på www.fanglivet.dk giver du samtykke til, at modtage direkte markedsføring.

Husk at enhver oplysning du afgiver – inklusiv personlig identificerbar information – i et offentligt forum som for eksempel en online-debat, ikke er omfattet af denne fortrolighedspolitik og kan ses af tredjepart, der ikke har noget med Fang Livet at gøre. Jeg anbefaler derfor, at du omhyggeligt overvejer, hvilken information du afgiver i forbindelse med brug af disse.

Fang Livet kan dele dine data som navn og email med underdatabehandlere i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve eller administration af hjemmeside (fx WordPress, hvor jeg eksempelvis opbevarer din mail og besked, hvis du kontakter mig via min kontaktformular). Kontakt mig, for at få udleveret en liste over underdatabehandlere.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Jeg kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Jeg har dog truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Ved databrud vil alle mine registrerede brugere bliver kontaktet inden for 72 timer med besked om, hvilke data der er gået tabt, samt en vejledning til hvad de skal gøre ved det. Min første prioritet i en sådan situation er at få lukket sikkerhedshullet for at skabe mindst muligt data-tab for brugerne.

Ændringer i behandlingen af personoplysninger
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i min behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Jeg forbeholder mig derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør jeg det, retter jeg selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” øverst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver jeg dig besked i form af en synlig meddelelse på min hjemmeside

Dine rettigheder

Dine vigtigste rettigheder efter den nye databeskyttelsesforordningen er:
• Retten til at modtage oplysning om en behandling af sine personoplysninger (oplysningspligt)
• Retten til at indsigt i sine personoplysninger
• Retten til at få urigtige personoplysninger berigtiget
• Retten til at få sine personoplysninger slettet
• Retten til at gøre indsigelse mod at personoplysninger anvendes til direkte markedsføring
• Retten til at gøre indsigelse mod automatiske individuelle afgørelse
• Retten til at flytte sine personoplysninger (dataportabilitet)
Ønsker du at gøre brug af en eller flere af disse rettigheder er du meget velkommen til at kontakte mig!

Kontakt

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Fang Livet ved Lizzi Frederiksen, skal du rette henvendelse på lizzi@fanglivet.dk eller telefon +45) 60 88 78 19. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Lizzi Frederiksen
Gl. Viborgvej 314
8920 Randers NV
CVR: 34021422

Fang Livet har 15 års fødseldag og derfor får du

15%

På din første behandling, hvis du booker i juni. Brug rabatkoden:

HURRA15