Fang Livet

Hverdag med overskud

Kolik, refluks og mistrivsel

Det kan være hjerteskærende, at have en baby der ikke trives og det er noget der slider på familielivet i en tid der ellers skulle være lykkelig.

Der er en årsag til mistrivslen og den skal findes. Jeg er uddannet i at behandle babyer og har haft rigtig mange babyer i mine hænder siden 2009

Vidste du at...

Undersøgelser viser at 88% af nyfødte udsættes for skader i mildere eller sværere grad allerede ved fødslen

Og det er altså selvom vi er designet til at skulle passere fødselskanalen. Der kan opstå  problematikker både ved langsomme fødsler, hurtige fødsler samt kejsersnit.

Da det ikke er mulighed at få klar besked fra baby hvor smerter sidder og hvad det skyldes må vi prøve at spore os ind på hvor ubalancen ligger. Det kan være i mavekneb, luft i maven, problemer med fordøjelsen, refluks, spændinger og skævheder i kroppen, stramt tungebånd, manglende søvn eller allergi/intolerance.

Sådan behandler jeg fordøjelsesproblemer med kranio sakral terapi

Kranio Sakral terapien har særlige teknikker til babyer og børn med problematikker efter en fødsel.
Babyer med fordøjelsesproblematikker er ofte forkrampede og anspændte. Det gør at deres hænder ofte er hårdt knuget sammen. Amning kan også være problematisk, simpelt hen fordi babyen har ondt i nakken, når den ligger på den ene side og derfor kun vil drikke ved det ene bryst. Ligeledes vil nogle babyer reagere kraftig med gråd ved at sidde i autostol formodentlig pga. skævheder i kraniet og rygsøjle.

Disse skævheder får kroppen til at spænde op og det kan betyde at den 10. hjernenerve “Nervus Vagus”, der går ud mellem kraniet og første nakkehvirvel, bliver klemt. Det vil gå ud over kroppens funktioner, fordi nakkespændinger vil begrænse blodtilførslen og nervernes signaler til både krop og hjerne

Ligeledes er det muligt at stimulere/afspænde mavemunden med blid teknik. Jeg arbejder også med at afspænde babyer med stramt tungebånd.

En blid behandling med god effekt på babyer

Via de blideste Kranio Sakral terapi teknikker kan kroppens balance genoprettes og herved løsnes hjernesystemet for forskydninger, der kan være opstået under en fødsel. Forskydninger og spændinger kan også opstå ved fald feks ned fra sofaen eller forældrenes seng,

Når der kommer børn i klinikken til behandling vil jeg altid spørge ind til deres fødsel, da disse skævheder/ubalancer kan være direkte årsag til barnets udfordringer. Det kan være udfordringer, som at dit barn er hyperaktivt, har indlærings problemer, er indadvendt, har problemer med koncentrationen, er udfordret grov motorisk, er vådligger eller har bidfunktionsproblematikker.

Babyer er ofte meget modtagelige for Kranio Sakral terapien, så derfor kan der opnås gode resultater med relativt få behandlinger. Babyer kan behandles fra de er få timer gamle.

Få behandling for Kolik, refluks og mistrivsel

Kontakt mig i dag, eller book en tid online, så vi sammen kan tage det første skridt mod en hverdag med mere overskud og velvære.

Fang Livet har 15 års fødseldag og derfor får du

15%

På din første behandling, hvis du booker i juni. Brug rabatkoden:

HURRA15