Fang Livet

Hverdag med overskud

Behandling af børn

Kranio Sakral terapi er en vidunderlig behandlingsform for børn, da den er blid og nænsom.

Jeg oplever, at de fleste børn finder behandlingen behagelig og det er ikke ualmindeligt at de falder i søvn under behandlingen.
Det er afgørende for mig, at dit barn føler sig trygt og har tillid til mig.

Barnet forbliver fuldt påklædt under behandlingen. Hvis det er svært at ligge på briksen og modtage behandling er det også muligt at sidde på briksen og lege med nogle legesager eller mor eller far læser en historie. Det er vigtigt for mig at det bliver rar oplevelse at få behandling.

Hvordan foregår behandlingen

Inden behandlingen er jeg informeret om barnets udfordringer og hvad der skal være fokus på. Det er vigtig information for mig at vide hvordan dit barns fødsel var, tiden inden og efter.

Har der været nogle uheld som cykel styrt, falde ned fra et træ, trampolin uheld, nogle voldsomme oplevelser osv. Jeg kan godt stille enkelte spørgsmål, når I er i klinikken, men de vigtige informationer skal være givet inden, da jeg i respekt for barnet ikke ønsker, der bliver talt hen over hovedet på barnet.

Kranio Sakral terapi omslutter hele kroppen. Det vil sige skelettet, muskler, bindevæv, organer, hjernehinder og rygmarvsvæske og herigennem vil nerve-, hormon- og immunsystemet blive påvirket. Selvom behandlingsformen er blid er den samtidig også meget dybdegående.

Udover de Kranio Sakrale teknikker bruger jeg også teknikker der kaldes triggerpunktmassage, bindevævsmassage og organmassage. Disse teknikker udføres med et minimalt tryk på kun fem gram.

Behandlingsformen kan bl.a. afhjælpe børn med:

• Tankemylder og bekymringstanker
• Manglende overskud og modløshed
• Manglende selvværd
• Særlig sensitiv
• Præstationspres
• Motorisk uro og hyperaktivitet
• Tics
• Søvnproblemer
• Night terror
• Stress symptomer
• Indlærings udfordringer
• Spændingshovedpine
• Skærer tænder – kæbespændinger
• Nakke- og skuldersmerte
• Sengevædning
• Hjernerystelse

Godt at vide

Efter behandlingen kan man godt føle sig træt. Det er vigtigt at lytte til kroppen og give kroppen hvile, hvis der behov for dette.

Så drop lige fodboldtræning eller håndboldkampen den samme dag. Det er vigtigt efterfølgende at drikke rigeligt med vand for at hjælpe kroppens udrensningsproces. Der kan godt gå et par dage før I oplever at spændingen slipper. Kranio Sakral terapi sætter gang i en kropslig proces.

Det er meget individuelt hvor mange behandlinger, der er nødvendigt. Enkelte gange er én kranio-sakral terapeutisk behandling nok, men ofte får mine børne klienter tre behandlinger med 14 dage i mellem. Herefter kommer de, når de trænger til behandling pga forskellige problematikker eller de trænger til at blive ”genstartet”.

Din behandler

Lizzi Ris Frederiksen

Jeg brænder for at hjælpe dig med at få en bedre hverdag med mere overskud.

Jeg er uddannet Kranio Sakral terapeut i 2009 og startede klinikken ”Fang Livet”. Jeg har siden 2015 arbejdet fuldtid med Kranio Sakral terapi og jeg elsker mit arbejde. Jeg er meget taknemmelig over at kunne hjælpe og lindre personer med forskellige udfordringer. På hjemmesiden kan du læse mere om hvad behandlingsformen kan lindre.

Behandlingsformen er oplagt til alle aldre – jeg behandler babyer, børn, unge og voksne.

Det siger mine klienter

Faq

Gør det ondt at får Kranio Sakral terapi?

Nej det gør det ikke, men nogle børn skal lige se mig an før de er trygge ved mig. Det plejer at gå meget hurtigt. Nogle børn har forskellige oplevelser med sig, hvor de er blevet undersøgt meget og det har måske ikke været på de mest hensigtsmæssig måde.

Hvad nu hvis mit barn ikke vil ligge stille?

Der er ingen krav om at dit barn skal ligge på briksen. Det kan være barnet vil sidde og lege på briksen eller sidde på skødet af en af forældrene. Nogle børn synes det er fint at ligge på briksen og få behandling mens en af forældrene læser en historie. Andre falder i søvn under behandlingen.

Hvor lang tid varer behandlingen?

Jeg sætter 45 min af, så er der god tid til lidt snak inden behandlingen og runde af efter behandlingen.

Skal man have tøj på under behandlingen?

Ja man har tøj på og gerne behageligt tøj. Hættetrøjer er upraktiske for mig når jeg behandler. Medbring gerne et lagen og et tæppe.

Kan der komme nogen efterreaktion på behandlingen?

Ja der går en udrenselses i gang, så der kan komme gang i maven og måske bliver der tisset oftere. De fleste børn synes behandlingen er dejlig afslappende og føler sig lettet og godt tilpas.

Få 15% på behandling i juni måned

Jeg fejrer at klinikken har 15 års fødselsdag og at jeg lancerer min nye hjemmeside. Book en tid og mærk de blide teknikker på egen krop,
Fang Livet har 15 års fødseldag og derfor får du

15%

På din første behandling, hvis du booker i juni. Brug rabatkoden:

HURRA15