Fang Livet

Hverdag med overskud

Graviditet og bækkenløsning

Du fortjener, at have det bedst muligt under din graviditet og have overskud til at nyde din voksende mave. Det kan være udfordrende hvis du er plaget af graviditetsgener. Kranio Sakral terapi kan forebygge og lindre udfordringerne ved graviditeten.

Ledbånd og ligamenter giver sig og bliver blødere for at gøre plads til baby og til den kommende fødsel. Det kan give smerter i bækkenet, hofter og halebenet, og smerterne kan forplante sig til resten af ryggen, skuldre og nakken.

Vidste du at...

fokus på kropsholdningen og tyngden fra maven kan afhjælpe graviditetsrelaterede problemer

Det er vigtigt at have fokus på kropsholdningen og arbejde på at tyngden fra maven ikke trækker for meget i lænden.

Et stort lændesvaj belaster muskler, bindevævet, led, organer og blodkar, og der kan opstå kompression af lændehvirvlerne som kan påvirke nerverne.

Ubevidst kommer man let til at få overstrakte knæ som lukker for cirkulationen bl.a. til lymfesystemet, og problemer med for meget væske i benene kan opstå.

Ved at kroppen bliver afspændt og der laves støttende øvelser, kan den gravide opnå lindring af graviditetsgener.

Hvis man tidligere har slået halebenet eller rygsøjlen står skævt kan Kranio Sakral terapi rette bækkenet, rygsøjlen og nakken, og løsne ligamenter omkring halebenet.

Under fødslen kommer der et stort pres på halebenet, når babyen kommer roterende ned igennem fødselskanalen og derfor vil det være en fordel at være afspændt og rettet op i bækkenet inden fødslen.

Kranio sakral terapi tager også hånd om dine bekymringer

Nogle gravide oplever at blive ramt af bekymringer omkring babys udvikling og for fremtiden, en presset hverdag og stort arbejdspres eller oplever et pres fra omverdenen. Kranio Sakral terapi kan give ro på nervesystemet og derigennem også et større overskud til at tænke nye tanker og kunne sige fra overfor pres/stress.

Kranio Sakral terapi er en blid og behagelig behandlingsform, men meget dybdegående hvor terapeuten behandler din krop i tæt samarbejde med dig. Kroppen får lov til at slippe spændinger og korrigere i det tempo du tillader.

FÅ BEHANDLING I DIN GRAVIDITET​

Kontakt mig i dag, eller book en tid online, så vi sammen kan tage det første skridt mod en hverdag med mere overskud og velvære.

Fang Livet har 15 års fødseldag og derfor får du

15%

På din første behandling, hvis du booker i juni. Brug rabatkoden:

HURRA15