Fang Livet

Hverdag med overskud

Om mig

Lizzi Ris Frederiksen

”Hvem er hun lige hende der Lizzi Frederiksen og kan hun gøre en forskel”?

Jeg brænder for at hjælpe dig med at få en bedre hverdag med mere overskud. Jeg er uddannet Kranio Sakral terapeut i 2009 og startede klinikken ”Fang Livet”.

Jeg har siden 2015 arbejdet fuldtid med Kranio Sakral terapi og jeg elsker mit arbejde. Jeg er meget taknemmelig over at kunne hjælpe og lindre personer med forskellige udfordringer. På hjemmesiden kan du læse mere om hvad behandlingsformen kan lindre. Behandlingsformen er genial til alle aldre – jeg behandler babyer, børn, unge og voksne.

Jeg bor og har klinik lidt uden for Randers i Gjandrup lige midt i et naturskønt område ved Fussingø. Her nyder jeg hverdagen med min mand og datter. Jeg er mor til tre piger, hvor af de to ældste er flyttet hjemmefra.

Professionel med personlig erfaring

Jeg stiftede selv bekendtskab med Kranio Sakral terapi tilbage i 2005, hvor mine to ældste piger fik behandling. Jeg var meget imponeret over den ro behandlingen gav deres system og derfor begyndte jeg at undersøge behandlingsformen og mulighederne for at tage uddannelsen.

I 2007 startede jeg på uddannelsen ved Lene Kall, som jeg afsluttede i 2009. Jeg har selv en del i bagagen – som barn har jeg haft tre hjernerystelse og et piskesmæld, et brækket ben, spark ind på hofte og ryg af hest og fald fra hest og som voksen en skilsmisse, irritabel tyktarm og sygemelding med stress. Derfor har jeg også selv erfaring med at være klient og ved hvor vigtigt det er at blive lyttet til og få den rette hjælp.

På den toårige dybdegående uddannelse på Kranio-Sakral Skolen ved Lene Kall har jeg modtaget 450 lektioner i:

Praktisk information om mig

  • Jeg er eksamineret i anatomi, fysiologi og sygdomslære efter 300 timers undervisning ved Susanne Løfgren. https://www.casu.dk/

  • Jeg er medlem af Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuer i Danmark

  • Jeg opfylder kravene til momsfritagelse og jeg er RAB-registreret (Registreret Alternativ Behandler). https://stps.dk/da/registrering/alternativ-behandling/. Derfor fører jeg journal og samtykkeerklæring. Journaler opbevares aflåst efter datatilsynets regler. Jeg vil pointere, at jeg selvfølgelig har tavshedspligt.

  • Jeg er forpligtet til at vedligeholde et højt fagligt niveau, når jeg er Registreret Alternativ Behandler. Derfor har jeg fordybet mig i forskellige relevante og faglige kurser som du kan se nedenfor.

  • Derudover har jeg taget Børnesundhedsvejlederuddannelsen ved Anette Straadt. http://boernesundhedsvejleder.dk/uddannelsen/

  • Tidligere har jeg arbejdet som pædagog med vuggestuebørn, børnehavebørn, skolebørn og vejledt udfordret familier.

  • Al min viden og erfaring bruger jeg til at komme hele vejen rundt om den enkelte klient, så jeg på bedste vis kan hjælpe mine klienter.

  • Jeg har været censor til eksamener på Kranio Sakral skolen ved Lene Kall siden 2018.

Mit CV

2019 - Jonas Smidt:

2017-2024 - KST Akademiet:

2019 - NADA Instruktør Lars Wiinblad:

2019 - Anette Straadt:

2017 - Michael Svendstrup:

2015 - Jan Lasota:

2015 - Lars Kjeldal:

2012 - Anette Gammelgaard:

2005 - Seminarer i Amter og Kommuner I/S:

1994-1997 - Ikast-Seminariet

2021-2023 Institut for Kropsterapi:

Fang Livet har 15 års fødseldag og derfor får du

15%

På din første behandling, hvis du booker i juni. Brug rabatkoden:

HURRA15