Fang Livet

Hverdag med overskud

Priser

Behandlinger

Individuelle behandlingsforløb

Kranio Sakral forløb hvor der er kontinuitet i behandlingerne kommer længere og dybere med kroppens udfordringer. Det er en investering i din fysiske og mentale sundhed, der fremmer ro og balance.

Her kan du se priserne på mine forskellige behandlingsforløb.

5 behandlinger

for voksne

Pris: 3000,-

Løbetid 1 år

5 behandlinger

For børn fra 6-14 år

Pris: 2125,-

Løbetid 1 år

3 behandlinger

for babyer & småbørn 0-5 år

Pris: 1200,-

Løbetid 1 år

Behandlingsforløbet skal senest afvikles indenfor et år.

Har du spørgsmål?

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Det er meget individuelt hvor mange behandlinger mine klienter får. Enkelte gange er én Kranio Sakral terapeutisk behandling nok, men når der er tale om længerevarende og kroniske problemstillinger, må der påregnes flere behandlinger. Der kan forventes positive ændringer i løbet af de første tre behandlinger. Mange af mine klienter vælger at komme til behandling med faste intervaller for at vedligeholde kroppen og fordi behandlingsformen er meget afstressende. Kroppen bliver nulstillet og klienterne oplever mere overskud i hverdagen.

Hvor lang tid er et behandlingsforløb gyldig?
Et år fra købsdatoen.
Kan jeg få henvisning fra lægen?

Det er ikke muligt, da sundhedsstyrelsen ikke anerkender Kranio Sakral terapi, men jeg har oplevet både praktiserende læger, neurologer, jordmødre og sundhedsplejersker forslår behandlingsformen.

Kan jeg få tilskud fra Danmark til behandlingen?

Nej desværre, men jeg vil opfordre dig til som medlem af Danmark at forslog tilskud til Kranio Sakral terapi.

Dækker min Forsikring eller Sundhedsforsikring behandlingerne?

Nogle forsikringsselskaber og sundhedsforsikringer dækker behandling ved Kranio Sakral terapeut, så det er bare med at få det undersøgt ved at kontakte dem.

Hvordan betaler jeg?

Betaling foretages efter behandlingen via Mobilepay til 92102, bankoverførsel til Reg.Nr.7835 Kontonr. 0001485871 Jyske Bank eller kontant.

”Når jeg ligger her på briksen mærker jeg hvor vigtigt, det at jeg kommer her kontinuerligt og husker at få booket tid jævnligt. Ellers tager den ene dag bare den anden og pludselig har spændinger og hovedpinen sat sig i min krop."

Mette Strandgaard

Praktisk information

Åbningstider:

Jeg behandler efter aftale og jeg kan kontaktes på tlf.: 60887819. Er jeg ikke at træffe indtal en besked eller send en sms og jeg vil kontakte dig senere. Du er også velkommen til at sende en mail til lizzi@fanglivet.dk

Afbud

Såfremt du bliver forhindret i at møde op til den aftalte tid, kan du ændre tiden op til 24 timer før. Dog beder jeg dig kontakte mig så tidligt som muligt, i respekt for min tid og så en anden har mulighed for at få tiden. Ved udeblivelse eller for sent afbud fremsendes faktura på det fulde behandlingsbeløb.

Book tid i dag

Er du i tvivl om hvad Kranio Sakral terapi kan gøre for dig? Jeg er klar til en uforpligtende snak om dine udfordringer og hvad jeg kan hjælpe dig med.

Fang Livet har 15 års fødseldag og derfor får du

15%

På din første behandling, hvis du booker i juni. Brug rabatkoden:

HURRA15