Fang Livet

Hverdag med overskud

Kranio Sakral terapi

Behandlingsformen har været brugt siden ca. 1920, da lægen og osteopaten W.G. Sutherland gjorde den opdagelse at kraniet ikke er vokset sammen ved 7års alderen, men fortsat stadig er bevægelige knogler. Teknikken blev en del af lægeuddannelsen i de osteopatiske skoler i USA. Igennem det 20. århundrede arbejdede Sutherland og hans elever på at videreudvikle teknikker, der blev en del af den osteopatiske behandlingsform.

I 1970-erne forskede den amerikanske osteopat og læge John Upledger videre på disse optegnelser og udviklede Kranio-Sakral Terapien som selvstændig behandlingsform. Den danner grundlaget for terapiformen, der kom til Danmark midt i 80-erne. Kranio-Sakral Terapi er anerkendt i andre lande og udøves blandt andet af læger, sygeplejersker, fysioterapeuter og andet sundhedspersonale i USA, Australien, New Zealand og Europa.

Kranio-Sakral Terapi er en meget blid men dybtgående manuel behandlingsform, hvor der arbejdes i det tempo som kroppen selv slipper spændinger og blokeringer. På denne måde afskiller denne behandlingsform sig fra andre former for behandling, da der aldrig fysisk presses en afspænding igennem. I samarbejde med klienten finder terapeuten frem til klientens udfordringer og har det i fokus, når der behandles.

Kranio Sakral terapi omslutter hele kroppen. Det vil sige skelettet, muskler, bindevæv, organer, hjernehinder og rygmarvsvæske og herigennem vil nerve-, hormon- og immunsystemet blive påvirket.

Fang Livet har 15 års fødseldag og derfor får du

15%

På din første behandling, hvis du booker i juni. Brug rabatkoden:

HURRA15