Fang Livet

Hverdag med overskud

Jeg tilbyder

Behandling med kraniosakralterapi

Min behandlingsform omslutter hele kroppen. Det vil sige skelettet, muskler, bindevæv, organer, hjernehinder og 

rygmarvsvæske og herigennem vil nerve-, hormon- og immunsystemet blive påvirket.
Udover de Kranio Sakrale teknikker bruger jeg også teknikker der kaldes triggerpunktmassage, bindevævsmassage og organmassage.
Blokeringer og spændinger kan være opstået af forskellige årsager. Det kan opstå ved fødslen, ved større uheld, traumer, brud på knogler, stress og flere års “negativ” brug af kroppen. Det går ud over kroppens funktioner.

Behandlingsformen er blid, men meget dybdegående. Den er egnet til alle aldre.
Jeg behandler voksne, unge, børn og babyer.

Piskesmæld er mest kendt for at opstå ved påkørsel bagfra, forfra eller fra siden hvor kroppen stoppes uhensigtsmæssigt. Skaderne skyldes de hurtige og modsatrettede bevægelser, hoved og krop foretager sig.

En hjernerystelse beskrives som mild traumatisk hjerneskade. Den kan påvirke dig både fysisk og psykisk. Dele af hjernens funktioner bliver påvirket i større eller mindre grad, som mikrostruktuelle skader, hjernens blodgennemstrømning, hormonbalancen og inflammation i hjernen.

På sundhedsstyrelsens hjemmeside kan man læse at stress er et stigende folkesundhedsproblem og flere danskere oplever et højt stressniveau. De har registreret at 29% af voksne har høj score på stressskalaen i 2021.

Det føles som om der er et spændebånd omkring hovedet, at der er et overtryk inde i hovedet, at der ligger en dyne over hovedet, hovedpine i kraniekanten, smerter ind i tindingen.

”Klikkende” kæbeled, begrænset bevægelighed i kæben, ansigtssmerter, ømme tænder, spændingshovedpine, svimmelhed eller tinnitus? Disse symptomer kan være relateret til dit kæbeled.

Mange kan ikke komme uden om at ryg- og nakkesmerter er en del af prisen for arbejde og livsstil. Smerterne kan påvirke vores livskvalitet og daglige funktion

Årsager til disse smerter kan være dårlig holdning, skæv ryg, slid, dårlige arbejdsstillinger, muskelspændinger, stress eller skader.

Tics er ufrivillige, gentagne bevægelser eller vokale lyde, som kan være forbundet
med Tourettes syndrom, men kan også forekomme som en isoleret tilstand.

Disse tics kan variere i sværhedsgrad og kan have en betydelig indvirkning på en persons
livskvalitet og daglige funktion.

Oplever du at tankerne kører i ring og har du svært ved at finde ro pga. tankemylder eller indre uro?

Føler du at din hjerne er ved at brænde sammen?
Tankemylder og bekymringstanker er hyppige problemer, som mange mennesker oplever og det gælder både børn og voksne.

Søvnproblemer kan påvirke både fysisk og mental sundhed negativt. Udfordringer med søvnen er, når det er besværligt at falde i søvn, sove igennem eller man vågner sidst på natten. Det fører til lav energiniveau, nedsat koncentration, humørsvingninger, motorisk uro, fornemmelse af utilstrækkelig søvn og en generel følelse af ubehag.

Du fortjener, at have det bedst muligt under din graviditet og have overskud til at nyde din voksende mave. Det kan være udfordrende hvis du er plaget af graviditetsgener. Kranio Sakral terapi kan forebygge og lindre udfordringerne ved graviditeten.

Det kan være hjerteskærende, at have en baby der ikke trives og det er noget der slider på familielivet i en tid der ellers skulle være lykkelig.

Der er en årsag til mistrivslen og den skal findes. Jeg er uddannet i at behandle babyer og har haft rigtig mange babyer i mine hænder siden 2009

Fladt eller skævt baghoved kan opstå pga forskellige faktorer. Hvis baghovedet er trykket mere fladt til den ene side, vil det kunne observeres at panden og øret i samme side vil blive lidt fremskudt og derved kan man se en synlig assymetri af barnets hoved.

Børn der har uro i kroppen, hyperaktive, koncentrationsbesvær, sociale problemer, indlæringsproblemer, manglende selvværd, manglende lyst til at gå i skole eller sensitive bliver tit misforstået og har ofte problemer med deres omgivelser. Men det er ikke børnene der er noget galt med!

Night terror er en ufarlig søvnforstyrrelse, men som kan virke meget voldsomt for forældrene. Det opstår fordi nervesystemet hos et barn er umodent og under udvikling. Hjernen har endnu ikke helt styr på at koordinere at alle områder i hjernen skal gå i dvale, når vi sover.

Kranio sakralterapi

Behandlingsformen er blid, men meget dybdegående. Den er egnet til alle aldre og jeg behandler både voksne, unge, børn og babyer.

Det tilbyder jeg

Behandling af voksne

Min behandlingsform Kranio Sakral terapi omslutter hele kroppen. Det vil sige skelettet, muskler, bindevæv, organer, hjernehinder og rygmarvsvæske og herigennem vil nerve-, hormon- og immunsystemet blive påvirket.

Behandling af unge

Når dit unge mennesker kæmper med ubalance i kroppen, kommer de på overarbejde. Kroppen registrerer og reagerer på alle de oplevelser, den gennemgår. De psykiske udfordringer, som en teenager står over for, kan komme til udtryk som fysisk og psykisk ubehag i kroppen.

Behandling af børn

Kranio Sakral terapi er en vidunderlig behandlingsform for børn, da den er blid og nænsom. Jeg oplever, at de fleste børn finder behandlingen behagelig og det er ikke ualmindeligt at de falder i søvn under behandlingen.Det er afgørende for mig, at dit barn føler sig trygt og har tillid til mig.

Behandling af babyer

Undersøgelser viser at 88% af nyfødte udsættes for skader i mildere eller sværere grad allerede ved fødslen. Jeg kan derfor ikke pointere det nok, at det er virkelig godt at der er hjælp at få under komplicerede fødsler for det redder liv – både baby og mors liv. Men fødslen kan have indvirkning på babys trivsel.

Få 15% på behandling i juni måned

Jeg fejrer at klinikken har 15 års fødselsdag og at jeg lancerer min nye hjemmeside. Book en tid og mærk de blide teknikker på egen krop,
Fang Livet har 15 års fødseldag og derfor får du

15%

På din første behandling, hvis du booker i juni. Brug rabatkoden:

HURRA15