Fang Livet

Hverdag med overskud

Motorisk uro – hyperaktivitet

Børn der har uro i kroppen, hyperaktive, koncentrationsbesvær, sociale problemer, indlæringsproblemer, manglende selvværd, manglende lyst til at gå i skole eller sensitive bliver tit misforstået og har ofte problemer med deres omgivelser. Men det er ikke børnene der er noget galt med!

Vidste du at...

Problemet faktisk ofte er opstået i forbindelse med fødslen

Uroen/problematikken kan være opstået på forskellig måde, men ofte er det en problematik der opstået i forbindelse med fødslen.

Problematikken kan også være opstået ved at falde ned fra puslebord, sofaen, trampolinskade, styrt på cykel, falde direkte ned på halebenet osv.

Der opstår spændinger i nakken som påvirker den 10. kranienerve Nervus vagus – den hører til afspændingsnervesystemet og når nerven er klemt, opstår der en øget stress niveau i kroppen.

Det påvirker barnets koncentration og derved bliver det sværere for den kreative højre hjernehalvdel at samarbejde med den rationelle venstre halvdel.

Samarbejde imellem de to hjernehalvdele er en forudsætning for indlæring – stress kan simpelt hen forhindre evnen til at læse og stave.

Stress giver også motorisk uro som også vanskeliggør at holde fokus og indlære.

Sådan behandler jeg motorisk uro og hyperaktivitet med kranio sakral terapi

Barnet får nem oplevelsen af at være forkert og ikke god nok – det påvirker også hjernen negativt og igen indlæringsevnen. Disse børn har brug for at finde roen og her er Kranio Sakral terapi behandling meget virksom.

Jeg bliver tit spurgt om hvordan jeg kan behandle et uroligt barn - det kan jo ikke ligge stille?

Behandlingen foregår altid i barnets tempo og hvad dit barn vil være med til. Det kan være legende på gulvet, eller på briksen. Eller måske sidder dit barn hos dig.

Nogle børn har det fint med at ligge på briksen – måske læser mor eller far en historie højt. Andre børn falder i søvn under behandlingen. Det er altid individuelt.

Husk Kranio Sakral terapi er en blid behandlingsform som ikke gør ondt på dit barn!
Jeg oplever ofte at børnene selv efterspørger at komme til behandling hos mig.

Få behandling for MOTORISK URO OG HYPERAKTIVITET

Kontakt mig i dag, eller book en tid online, så vi sammen kan tage det første skridt mod en hverdag med mere overskud og velvære.

Fang Livet har 15 års fødseldag og derfor får du

15%

På din første behandling, hvis du booker i juni. Brug rabatkoden:

HURRA15