Fang Livet

Hverdag med overskud

Jytte Jepsen

Jeg henvendte mig til Lizzi, da jeg igennem det sidste 2 ½ år har døjet med spændinger i min kæbe, tinding og op i hovedet, samt strålesmerter i øre, kæbe og bag øjnene, når det er værst!
Allerede efter den 1. behandling kunne jeg mærke, at hun havde fat i noget – i første omgang var det dog ikke udelukkende positivt, da jeg fik en opblussen af mine symptomer. Det havde Lizzi dog forberedt mig på og sagt, at hvis det kom, var det fordi jeg tager godt imod behandlingen og kroppen arbejder.
Efter 2. behandling var det helt anderledes, her blev der bare længere og længere imellem mine symptomer og fik det generelt bedre.
Nu har jeg fået 4 behandlinger og har stort set ingen symptomer længere.
Jeg er lykkelig over endelig at have fundet en, der kan hjælpe mig, når jeg får det skidt. Jeg vil helt bestemt tage en behandling en gang imellem, for at holde symptomerne væk.
Jeg kan på det varmeste anbefale Lizzi, hvis du går og døjer med lignende symptomer.
Hun udstråler en fantastisk ro, og når man ligger på hendes briks, bliver man bare så afslappet og rolig. Man føler at batterierne bliver ladt op og energien kommer tilbage til en.
Med venlig hilsen
Gitte Dehn Andersen

Book tid i dag

Er du i tvivl om hvad Kranio Sakral terapi kan gøre for dig? Jeg er klar til en uforpligtende snak om dine udfordringer og hvad jeg kan hjælpe dig med.

Fang Livet har 15 års fødseldag og derfor får du

15%

På din første behandling, hvis du booker i juni. Brug rabatkoden:

HURRA15