Fang Livet

Hverdag med overskud

Karin Frausing Kristensen

De allerbedste anbefalinger til Fang livet fra mig.
Nu har Lizzi igen hjulpet mig videre og fået roen tilbage i min krop og hoved efter endnu en hjernerystelse. Første gang var i 2020 efter et fald på arbejdet og nu i starten af 2024 efter styrt på cykel.
Efter flere behandlinger ved fysioterapi hvor der var kommet mere ro på kroppen, havde mit nervesystem og hoved brug for Lizzis blide behandling. Jeg kom ind i klinikken gul og blå i hele hovedet, nakkespændinger, lyd og lysfølsom, hjernetåge, hovedpine, søvnproblemer og et presset nervesystem. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en markant bedring og ro i hoved og krop – den nat sov jeg 8 timer uafbrudt for første gang i 5 uger (efter uheldet). Efter anden behandling var det som om at tågen lettede, og jeg havde en følelse af, at jeg var godt på vej ud af de værste symptomer efter mit styrt – den nat sov jeg som en sten. Nu har jeg lige været til en opfølgende behandling, og Lizzi mærkede heldigvis den samme ro som jeg selv føler.
Tusinde tak for hjælpen tilbage endnu en gang

Alle reaktioner:
1Fang Livet – og en bedre hverdag

Book tid i dag

Er du i tvivl om hvad Kranio Sakral terapi kan gøre for dig? Jeg er klar til en uforpligtende snak om dine udfordringer og hvad jeg kan hjælpe dig med.

Fang Livet har 15 års fødseldag og derfor får du

15%

På din første behandling, hvis du booker i juni. Brug rabatkoden:

HURRA15