Fang Livet

Hverdag med overskud

Kasper og Katrine

Vi er så glade for at dine behandlinger har været så gode for Elliot, han trives og har det så godt. Sover meget bedre og er tilpas i sin krop. Et kæmpe tak til dig!

Vi har fornylig været til Kraniosakral terapi hos Lizzi, da vores lille søn havde spændinger i skuldre og nakke efter en lang og hård fødsel. Igennem 5 mdr. havde vi prøvet fysioterapi, osteopati samt øvelser, men intet hjalp og vores lille dreng var urolig, sov meget dårligt og kunne ikke holde ud at ligge på ryggen. Efter første behandling ved Lizzi begyndte vores søn at sove til middag hver dag, hvilket han ellers ALDRIG har gjort. Han kunne pludselig ligge på ryggen og lege, pludre og hygge sig. Flere i vores omgangskreds påpegede ligeledes hvor stor en ændring de så, fra en urolig dreng der var ked af det, til en afslappet, rolig og glad dreng.
At få en behandling i Lizzis rolige og omsorgsfulde hænder er det bedste vi har gjort for vores dejlige dreng, og vi giver hende de varmeste anbefalinger.

Book tid i dag

Er du i tvivl om hvad Kranio Sakral terapi kan gøre for dig? Jeg er klar til en uforpligtende snak om dine udfordringer og hvad jeg kan hjælpe dig med.

Fang Livet har 15 års fødseldag og derfor får du

15%

På din første behandling, hvis du booker i juni. Brug rabatkoden:

HURRA15