Fang Livet

Hverdag med overskud

Kirsten Domdal Elkjær

Min datter startede hos Lizzi da hun var 13 år.
En dag til gymnastik fik hun pludselig meget ondt i hovedet og blev helt grå. Vi troede, det var en almindelig hovedpine, der hurtigt ville gå over, med da den efter nogle dage stadig var der gik vi til læge, hvor vi blev henvist til sygehuset, her blev hun bl.a. scannet og undersøgt af en fysioterapeut. Uden at de kunne finde noget, der var unormalt.
Vi valgte så at prøve kranio sakral terapi. I medio december 2015 kontaktede vi Lizzi og efter 1. behandling blev min datter mega træt og hovedpinen forsvandt næsten. I starten af februar 2016 trængte hun igen til en behandling og efter denne behandling forsvandt hovedpinen helt og hun var knap så træt. I april valgte vi at hun igen skulle have en behandling for at forebygge, så hun ikke havde hovedpine på hendes konfirmationsdag. Nu er vi så kommet til ultimo september og hun trænger igen til en behandling.
Vi er MEGET glade for de behandlinger hun har fået hos Lizzi og vi kan klart anbefale det.

Book tid i dag

Er du i tvivl om hvad Kranio Sakral terapi kan gøre for dig? Jeg er klar til en uforpligtende snak om dine udfordringer og hvad jeg kan hjælpe dig med.

Fang Livet har 15 års fødseldag og derfor får du

15%

På din første behandling, hvis du booker i juni. Brug rabatkoden:

HURRA15