Fang Livet

Hverdag med overskud

Mia Husum

Min datter på 11 år var så uheldig at få sig en hjernerystelse da hun faldt ud af vores havetrampolin. Som følge heraf havde hun slem hovedpine, spændinger i nakken og smerter i ryggen som trak helt ned i lænden. Da jeg tidligere selv har haft stor gavn af kranio-sakral-terapi, tænkte jeg, at det måske også kunne hjælpe i denne situation.
Efter 1. behandling hos Lizzi mærkede vores datter bedring – hovedpinen var lettet og hun følte ikke mere de samme spændinger i kroppen. Vi kunne især mærke at glimtet i øjet og det gode humør var tilbage. Hun synes; med egne ord – at det var ”super-rart” at få behandling og Lizzi var god til at få hende til at slappe af. Hun fik to behandlinger ialt og jeg er overbevidst om, at det var med til at lindre og ikke mindst forkorte efterforløbet. Jeg kan derfor kun give Lizzi mine bedste anbefalinger – også til børn.

Book tid i dag

Er du i tvivl om hvad Kranio Sakral terapi kan gøre for dig? Jeg er klar til en uforpligtende snak om dine udfordringer og hvad jeg kan hjælpe dig med.

Fang Livet har 15 års fødseldag og derfor får du

15%

På din første behandling, hvis du booker i juni. Brug rabatkoden:

HURRA15