Fang Livet

Hverdag med overskud

Ole Vestergaard

Fra et liv præget med søvnløshed, hovedpine og stress.

Jeg har igennem længere tid været fanget i en ond cirkel med søvnløshed, stress og kraftig hovedpine. Det resulterede i, at jeg var uoplagt og kunne hverken fokusere eller koncentrere mig. Jeg var bevidst om problemet og forsøgte med flere ting, men kunne ikke få min krop ned i gear. Mit hoved var på overarbejde og fungerede ikke. Jeg måtte dagligt tage smertestillende medicin.
Efter blot 2 besøg hos Lizzi, gik min søvn fra at være helt håbløs – måske én time eller 2 ad gangen – til at være oppe på 6 timer de fleste nætter. Min hovedpine var også aftagende.
Efter 3. besøg, er jeg igen på rette kurs. Jeg vågner nu efter 7-8 timers søvn – oftest fordi jeg er udhvilet og ikke af de mange tanker om, hvad man har glemt og hvad man skal huske.
Jeg har været HELT fri af smertestillende siden.
Hvor er det dejligt, atter at have overskud til sin familie og venner og hvor er det fedt, når alle tingene igen lykkedes.

Alt dette ”bare” fordi man igen får sin uundværlige gode søvn…
Det er helt simpelt. Fang livet… – og tak for hjælpen.

Book tid i dag

Er du i tvivl om hvad Kranio Sakral terapi kan gøre for dig? Jeg er klar til en uforpligtende snak om dine udfordringer og hvad jeg kan hjælpe dig med.

Fang Livet har 15 års fødseldag og derfor får du

15%

På din første behandling, hvis du booker i juni. Brug rabatkoden:

HURRA15