Fang Livet

Hverdag med overskud

Pia Iversen

Anbefaling af Lizzi Frederiksen Fang Livet

Jeg besluttede mig for at give kranio sakral et skud – det kunne kun blive bedre, tænkte jeg. Og det har jeg ikke fortrudt!
Mit navn er Pia og jeg fylder snart 55 år. Jeg fik for to år siden konstateret Lupus (gigtsygdom) og har gennem tre år haft store problemer med mine led. Før det gik jeg 30 km om ugen. Men gennem det sidste år har jeg kun kunnet gå ca 3 km ad gangen med 2-3 dages mellemrum. Gennem de sidste flere år har jeg efter hver gåtur fået migræne og det er taget til. Jeg har også en udefinerbar træthed fra hoften og ned. (en almindelig lidelse ved Lupus) Og en tur fra sofaen ud til kaffemaskinen var uoverstigelig.

Jeg har ved begge mine graviditeter for 22 og 25 år siden haft bækkenlæsning og er hypermobil.

Jeg besøgte Lizzi Frederiksen fra Fang Livet i Tånum – og efter kun en behandling forvandt min træthed i benene fuldstændig. Det var som om jeg var blevet ti kilo lettere.

Jeg kan ikke selv forklare, hvad der er sket, men noget er sket. Og jeg gik efterfølgende tur 3 dage i træk for første gang i et år.
Jeg er blevet lettere i min krop og føler mig ikke så fastlåst i hofter, ryg og nakke mere. Jeg kommer nemmere ud af sengen om morgenen og selvom jeg stadig er stiv i benene, når jeg har siddet stille, føler jeg mig meget bedre tilpas i min egen krop. (stivhed er kommet af overgangsalderen og er følgevirkninger af kemo fra min brystkræft for 9 år siden)
Jeg har nu været af sted to gange og skal af sted et par gange mere, tror jeg.
Jeg kan kun give min bedste anbefaling herfra – og så er hun tilmed yderst rolig i sin behandling og et meget venligt væsen.

mvh Pia

Book tid i dag

Er du i tvivl om hvad Kranio Sakral terapi kan gøre for dig? Jeg er klar til en uforpligtende snak om dine udfordringer og hvad jeg kan hjælpe dig med.

Fang Livet har 15 års fødseldag og derfor får du

15%

På din første behandling, hvis du booker i juni. Brug rabatkoden:

HURRA15