Fang Livet

Hverdag med overskud

Sofie Nordentoft

Lizzi har udøvet mirakler på min datter Naya!
Fra Naya var to uger gammel begyndte hun at græde mere og mere. Vi var til kiropraktor med hende, hvor hun fik sat sit bækken og nakke på plads 4 gange. Men hun blev ved med at græde utrøsteligt i mange timer hver aften, hun ville ikke rigtig spise og tog derfor heller ikke på, og lactulose var nødvendigt for at holde gang i hendes mave. Så vi tænkte at der nok skulle en anden behandlingsform til, og vi kontaktede derfor Lizzi.
Og hvor er jeg bare glad for vi gjorde det! Naya var meget spændt i hele kroppen. Hun har fået 3 behandlinger, og allerede efter første behandling skete der store ændringer med Naya. Hun slappede mere af, åbnede pludselig de konstant knyttede hænder, og bedst af alt: hun græd ikke længere om aftnen. Dén dag hun fik sin første behandling hos Lizzi, var første aften uden gråd – det var så vildt at opleve! Hun var stadig ikke så glad for at spise, og var indimellem lidt urolig, men det blev gradvist bedre, og efter 3. Behandling har vi nu en pige der virkelig trives! Hun er så glad og tilpas, og udvikler sig helt fantastisk, amningen er gået fra at være en kamp til faktisk at være rigtig hyggeligt, og hendes mave fungerer nu helt uden lactulose. Jeg ville ønske vi havde kontaktet Lizzi noget før, og ikke først efter 2 måneder med en ulykkelig datter!

Book tid i dag

Er du i tvivl om hvad Kranio Sakral terapi kan gøre for dig? Jeg er klar til en uforpligtende snak om dine udfordringer og hvad jeg kan hjælpe dig med.

Fang Livet har 15 års fødseldag og derfor får du

15%

På din første behandling, hvis du booker i juni. Brug rabatkoden:

HURRA15