Fang Livet

Hverdag med overskud

Stine Holst Laustsen

Sofia 7 år – sover dårligt om natten – night terror.
Vi har lige siden at Sofia startede i 1. klasse i august 2017 oplevet at hun næsten hver aften/nat vågnede op omkring en halv til hel time efter at hun var kommet i seng. Hun vågnede med et skrig, var meget ked af det, sagde at hun havde brug for hjælp, gik rundt i huset og kunne ikke fortæller os hvad der var galt. Det tog lang tid at få hende til at til at falde til ro igen – ofte kunne hun vågne 4-5 gange på en aften og nogle dage faldt hun først rigtig i søvn efter midnat. Vi har forsøgt rigtig mange ting: gåture, ingen skærmtid, massage, afslapningsøvelser og musik, forskellige naturmedicin, sove næsten alle steder i huset, men ingen af tingene hjalp på hendes søvnproblemer.
Tilfældigt en aften kommer jeg ind på Lizzi’s hjemmeside, hvor jeg kan læse om at det har hjulpet andre i lign. situationer.
Sofia har fået to behandlinger hos Lizzi og det har gjort at hun nu kun har en eller ingen opvågninger pr. aften, hun kan meget nemmere faldt til ro igen og sover godt resten af natten.
Jeg vil varmt anbefale Lizzi til andre, som står i en lign. situation. Lizzi er rigtig god til børn og til at få dem til at slappe af. Det har virkelig hjulpet vores pige, som er blevet sig selv igen.
Kh Stine Holst Laustsen

Book tid i dag

Er du i tvivl om hvad Kranio Sakral terapi kan gøre for dig? Jeg er klar til en uforpligtende snak om dine udfordringer og hvad jeg kan hjælpe dig med.

Fang Livet har 15 års fødseldag og derfor får du

15%

På din første behandling, hvis du booker i juni. Brug rabatkoden:

HURRA15